[alsa-devel] pulseaudio workaround for alsa-driver bug

jack craig jackc at linuxlighthouse.com
Wed Jul 29 18:08:50 CEST 2009

On 07/29/2009 12:47 AM, Jaroslav Kysela wrote:
>>> I wanted to report my recent issues with audio on fc11.
>>> after an update from fc10, my audio started failing. not the failure to
>>> year any audio,
>>> but instead, it would start off fine and then tail spin. i am using
>>> mplayer to
>>> play an internet asf stream to the local audio.
>>> the stream processing failure is described in
>>> https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=514213
>>> i was able to get a workaround from the #pulseaudio guys, but!
>>> they encouraged me to report my experience and its fix to you to
>>> encourage the fix of this snd_pcm_delay() defect.
>> Could you please summarize and post together?  In that way, we can
>> better discuss on ML.
> It seems that this issue is already fixed in mainstream:
> https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=506075
> http://git.kernel.org/?p=linux/kernel/git/torvalds/linux-2.6.git;a=commit;h=f708eb1d71dc8ffb184da9f0bc53461c6dc10653
>   						Jaroslav
> -----

thx for your response to this issue; as it does appear to have a fix in 
the pipe, i will watch for the next update to verify it.
i am cc'ing the fedora-list so they know to watch for the update as well...

thx again, jackc...

    jack craig
       jackc at LinuxLightHouse.com
          831-684-1375 (Office)
             831-596-6924 (cell)
                IM: jackcraigaptos (AIM)

More information about the Alsa-devel mailing list