[alsa-devel] Problem with Conexant

Tobin Davis tdavis at dsl-only.net
Mon Apr 23 04:27:24 CEST 2007

Could you try the latest alsa-driver snapshot from

I can't tell what revision of Conexant code you are using based on your
email.   Anything after 20070413 should work better, and it will also be
the most current.  I haven't made any changes to the code since ~April
6.  If you are still having audio issues, let me know.


On Sun, 2007-04-22 at 23:31 +0307, Black X wrote:

> Hello
> First at all I wanna thanks Tobin Davis for his support to get Conexant
> audio devices working under Linux, and I was testing his last patchs,
> but I had a little problems with my sound card, the first one is about
> headphone, it is works but with noise, and when I'm maximize the volume
> of headphone the sound quality starting so weak.
> The Second problem I had it is when I run the 3D Desktop Effects (XGL
> with Compiz), that when I play any sound clip and moving any window or
> rotate desktop cube that's making a noise with the sound, and the
> quality of the sound clip it is so weak with slow playing in the sound.
> I make a little screen cast about this problem and you can see it at
> this link:
> http://www.zshare.net/download/conexantproblem-ogg-tar-gz.html
> any way this is my alsa information:  http://pastebin.ca/452453
> finaly my device information :
> http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c00715998&dlc=en&lc=en&cc=us
> I 'm sorry, but the English it's not my mother language.
> Thank you.
> _______________________________________________
> Alsa-devel mailing list
> Alsa-devel at alsa-project.org
> http://mailman.alsa-project.org/mailman/listinfo/alsa-devel

Tobin Davis <tdavis at dsl-only.net>

More information about the Alsa-devel mailing list